...in another castle

Trögt igen...

Kategori: Allmänt

Just nu går det lite trögt här. På fredag har jag en tenta i engelskans grammatik, vilket låter kanske inte så svårt när man tänker på den praktiska delen men det är en teoretisk del också där man ska förklara regler och "hur och varför". Det är den delen som jag är lite nervös för. Samtidigt ska man fortfarande jonglera de andra kurserna. Så det tillsammans med att försöka städa och julstöka lite gör att jag är mest trött. Men förhoppningsvis släpper det snart. Jag är glad i alla fall.

Tack

Kategori: Allmänt

Den helt klart roligaste posten som damp ner på dörrmattan igår var ett tackkort från min bror och hans fru. Med var också en skiva med ett bildspel från deras bröllop, det blir ett jättefint minne! Kortet var väldigt fint också! Så tack, jag är väldigt glad över att jag fick dela den fina dagen med er.

 

 

Igår fyllde dessutom den nämnda frun år, så grattis! Stor kram till dig!

Begagnat

Kategori: Allmänt

Häromdagen åkte jag och sambon till Returbutiken för att kika om de hade något användbart julpynt. Det stora målet jag var ute efter var en adventsljusstake för vi har ingen och det är så stämningsfullt att tända ljusen, ett för varje advent.

Någon adventsljusstake som vi ville ha hittade vi inte, men vi inhandlade ett par juldukar, en brödkorg och en lampfot. Dessutom drog vi hem en byrå som vi nu har i hallen.

 

Den har lite ytskador, några fläckar, men det kan täckas med duk och storleken på byrån passar i vår hall. Så vi köpte den.