...in another castle

Trög vecka

Kategori: Allmänt

Aaah, jag blir nästan tokig! Jag har gått i en trans av att plugga ryska, förbereda och skriva essä och spela lite TV-spel då och då den här veckan. Jag är väldigt glad över att jag for på Jazzfestivalen i fredags, skönt att göra något annat. Och att träffa och krama gamla kamrater är också alltid kul.

Imorgon ska min essä vara klar, så då hoppas jag att jag återgår till att vara den lite mer normala Katten. Det beställdes hem lite spel förra veckan, jag köpte Alan Wake. Jag vet att det börjar vara lite gammalt nu, men jag jagar inte nödvändigtvis det allra senaste. Ska bli intressant att spela AW, speciellt då jag är lite mörkrädd...

Jag hoppas på att essän ska vara så gott som klar snart, tror hursomhelst att jag kommer låta mig se Alien 2 ikväll. Vi såg första filmen igår, så nu har jag fått lite blodad tand. Ursäkta uttrycket.

I'm alive!

Kategori: Allmänt

Jag lever. Typ. Har undvikit datorn litegrann de senaste dagarna för att försöka fokusera på ryskatentan och essäskrivningen i engelska, och på kvällen är jag trött. Det blir så när jag blir stressad numera, jag blir ovanligt trött. Vilket jag inte riktigt gillar för när jag är stressad pga att jag har mycket att göra så hjälper det inte direkt att bli trött! Jag orkar ju inte jobba ordentligt!

Jag har inte heller kommit på vad jag ska skriva om på essän, och jag har tänkt vara klar på fredag (den ska in på måndag men då behöver jag inte stressa över helgen), men det går nog bra ändå. Det är bara att hugga in!

Русски

Kategori: Allmänt

где ваш багаже? ты сегодня обедал? пять. Aх Aрбат, мой Арбат. Cаранск далеко от Москвы? Зоя Петровна. Паспорт. Так вы сегодня прямо из Лондoна? Иван Козлов. Быть. Сто пятнадцат. Октябрь. Где ваш билет? Я работаю. Людмила. Нью-Йорк. А Б В Г Д Е Ë Ж З И Й К Л М Н П О Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ ъ Ы ь Э Ю Я. Экспресс. Здравствуйте! Извините! Это Москва? Спасиба. Сувенир. Это турист? Журналист. Пожалуйста.

Så här känner jag mig nu, trött efter en heldag, inför ryskatentan nästa vecka.

Вы говорите по-русски?