...in another castle

Kattvinter?

Kategori: Allmänt

För ett tag sedan lade jag upp en bild på en varg som jag hade ritat. Jag fick förslag på att jag skulle försöka rita en katt, jag kallar mig ju ändå Katten, och det har jag gjort nu. Jag tycker inte att den här bilden blev lika bra, men det här var också ett första försök så jag är ändå nöjd.

 

inanothercastle.blogg.se Sandra

Vuxengodis

Kategori: Allmänt

Något som jag har mer eller mindre gott och sugit på sedan julen är Marianne-karameller. Jag fick dem i julklapp av Niklas' morfar. Passande tyckte jag, för jag kopplar Marianne till julen. Min morfar tyckte om dem och de brukade kunna dyka upp i godisskålen vid juletid. Jag tycker om Marianne-karamellerna, den med mintsmak är min favorit. Det var en blandad ask jag fick, med original, mint- och apelsinsmak. Det är bra. Sedan har jag fått ha dem nästan för mig själv för Niklas är inte så förstjust i dem. Det är jag och min bror som har ätit av dem, mest jag såklart. Gott!

 

 

Glasskålen fick jag av Niklas' mamma och hennes sambo i julklapp. Det ingick två skålar till som man kan ställa på varandra så att det blir flera våningar.

Underbart!

Kategori: Musik

År 2011 firade The Legend of Zelda-serien 25 år. Därför får man när man köper det senaste spelet The Legend of Zelda - Skyward Sword en CD-skiva också. Denna skiva innehåller 8 stycken låtar från serien, inspelad av en symfoniorkester. Jag säger bara en sak: Himmelskt! Det är så underbart att lyssna på dessa fina låtar i symfoniform och inte med midiljud. Wonderful!

 

 

Musiken till denna spelserie är till störst del skriven av Koji Kondo, som också har skrivit musik till Super Mario-spel.