...in another castle

Höstplaner

Kategori: Allmänt

Ja. Då vet jag vad jag ska göra till hösten och eventuellt de två närmaste åren. Kan bli spännande.
 

Soligt och Whisker i parken

Kategori: Musik

I lördags var det också fint väder! I Döbelns park spelade Whisker, så vi gick dit. Det var en väldigt bra spelning!
 
 
Det svängde ordentligt!
 
 
Folket valde att chilla i gräset i den varma solen, inklusive vi, därför ser det tomt ut framför scenen. Men det var inte tomt i parken!
 
Dagen fortsatte med lite praktiska inköp i centrum, en mjukglass, en sväng förbi fotbollscupen för barn som var i helgen (sambons systerdotter spelade) och ett försök till att hitta MP3-spelare men vi misslyckades med det.

Fredagsmums och katter

Kategori: Allmänt

I fredags blev jag så himla sugen på frasvåfflor med hjortron och grädde, så till lunch fick det bli det.
 
 
Vi hade ingen hjortronssylt hemma, men vi hade frysta hjortron, så jag mosade ihop en liten röra av Norrlands guld för att smaska till våfflorna.
 
 
Och det var ju fint väder i fredags också! Otroligt!
 
 
Vi tog en promenad i det för en gångs skull vackra vädret.
 
 
På kvällen åkte vi hem till en av sambons kompisar för att spela brädspel. Där har katten i huset fått kattungar. Så söta! Det var knappt att man kunde slita sig från dem.
 
Vi spelade Portobello Market, Drakborgen och Settlers of Catan samtidigt som vi tittade på OS-invigningen. Det var en trevlig kväll!
 
PS. Ja, just det! När jag började gå tillbaka till lägenheten på promenaden, sambon fortsatte för att jogga lite så jag gick ensam hem, sprang ett rådjur över trottoaren, säkert bara 20 meter framför mig! Synd att man inte är snabb med kameran. Det var häftigt!