...in another castle

Ett litet hem

Kategori: Film/serier, Hem och sånt, Lite pyssel

När jag såg Lånaren Arrietty så blev jag väldigt sugen på att någon gång i framtiden, då det finns mer utrymme hemma, skulle jag vilja ha ett dockhus. Inte ett sådant som man lekte med när man var liten, utan ett litet inredningsprojekt med el och lampor och mycket detaljer. Det skulle vara så mysigt!
 
Lånaren Arrietty
 
Källa bild 1
 
Källa bild 2
 
 
 
 
Källa bild 6
 

Ursäkta

Kategori: Allmänt

 
Hej, usch, jag vet. Jag har inte varit så närvarande de senaste dagarna. På lördag börjar min utställning på Konst i Kvarn i Vindeln, så jag har jättemycket att göra inför det. Plus så har jag dragit på mig en förkylning, så jag är ganska trött. Jag ska försöka vara mer aktiv här, men jag kan inte lova något.

Back in town

Kategori: Allmänt

Jag är tillbaka i stan efter några dagar hos mamma och pappa. Hos mam/pap har jag hjälpt till med att skrapa färg från en vägg som ska målas om. Inte det roligaste jobbet, det kan jag lova, men det var ändå kul att hjälpa till med något som är drygt, då hjälper man dem lite extra. Nu ömmar det i mitt lill- och ringfinger på högerhanden efter att hållit hårt i skrapan.
 
Jag älskar att komma hem till byn, ut i naturen. Just precis på området/platsen mamma och pappa bor, i byn, finns bara ett par hus, annars är det åker. Så, det blir väldigt grönt runtomkring. Jag kom dit mitt i natten i söndags och då var det härlig dimma. Jag älskar dimma! Det känns mystiskt och magiskt. Fast det ska vara lagomt, inte så utspritt och tjockt att man inte ser någonting.
 
 
Andra kvällar kan man få uppleva fina solnedgångar, i det här fallet efter att EM-matcherna på TV är slut för kvällen. I love it!