...in another castle

Voice-acting

Kategori: Allmänt

Hrrm... Känner att jag vill nämna min extrauppgift som jag hade i engelskan. Orsaken till att jag hade en extrauppgift var för att jag missat en lektion i kulturstudierna.

Man fick välja mellan tre uppgifter och jag valde en som handlade om filmmonologer. Jag valde barscenen i The Shining, då Jack snackar med bartendern Lloyd för första gången. Hm? En konversation är en dialog? Jo, nog vet jag det, men bartendern säger inte mycket och egentligen är det Jack som pratar för sig själv, så jag motiverade att den borde kunna räknas lite som en monolog. Få se vad hon tycker.

En ganska rolig uppgift var det, om det inte vore för att man skulle spela in monologen själv och härma den så gott man kunde. Mindre roligt. Nu har jag gjort det, så nu får vi se vad hon tycker. Jag är i alla fall glad att vi inte skulle härma mer än karaktärens röst.Snart är jag klar

Kategori: Allmänt

Jag lever, jag lever! Som jag redan nämnt har mycket energi gått till universitetet, men nu börjar jag se ljuset i tunneln. Tentorna är gjorda, jag klarade förresten ryskatentan i torsdags, och nu är det bara en extrauppgift kvar som jag tänkte sikta på att lämna in idag. Såvida jag inte har fått någon rest, så är jag snart klar! Jippie!

Ryska, tussilagom och värme

Kategori: Allmänt

Oooh, jag är trött. Slutspurten på terminen är i full gång, därför är jag inte så aktiv här. Ikväll har jag en skriftlig tenta i ryska, och jag sitter som vanligt i sista minuten och försöker få in så mycket jag kan i skallen. Varför börjar jag aldrig i god tid?! Aja, inget att göra åt nu, det är bara att göra så gott man kan.

 

 

Jag tycker att det är mycket tussilagom i år. De växer i ett större omfång äv vanligt. Jag vet inte, det kanske är bara är inbillning? Men det känns som om de är fler än vad de brukar vara. Härligt är det i alla fall! Knäppte ett par bilder på dem när jag var hos mamma och pappa för några dagar sedan. Idag, torsdag, har det också varit väldigt varmt. Jag fick ta av mig jackan när jag gick från universitetet. Det är också härligt!

 

 

Jag har tre tentor och en extrauppgift som väntar de närmaste sju dagarna. Jag ser fram emot när de är inlämnade. En sak jag vill göra då är att ordentligt storstäda lägenheten! Det kanske är en lite konstig sak att se fram emot, men jag gör det. Lägenheten är i behov av en riktig storstädning.