...in another castle

Behind the masks...

Kategori: Blandade äventyr, Lite pyssel, Stil

Det var ju Halloween för ett tag sedan! En tjej i min klass hade en satsad maskeradfest som jag och sambon gick på. Inspirerad av maskeradscenen i The Phantom of the Opera gjorde jag ett par masker till oss. Voilà!
 
 
Jag tycker att de blev ursnygga! Jag köpte vita masker i en maskeradbutik som jag sedan limmade svart tyg och strasstenar på.
 
 
Sedan körde vi på svart-vitt i övrig klädsel också. Jag målade mina naglar utifrån det, svart på ena handen med en vit lillfingernagel och vitt på den andra med en svart lillfingernagel. Här är jag (i ett litet stökigt vardagsrum med en snygg strumpa liggandes på golvet)...
 
 
...och min sambo! Folk tyckte att vi var ashäftiga. Det var en jättekul kväll!

Aj, aj, aj...

Kategori: Allmänt

 
Oj, vad dåligt. Oj, oj, oj, vad dåligt. Oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, vad dåligt! Jag har varit jättedålig på att underhålla bloggen i höst. Pinsamt. Jag ska inte skylla på att jag inte har haft tid, för sanningen är att jag inte har tagit tid. Det har inte funnits någon ork till varken att blogga eller läsa bloggar. Jag hoppas på en förändring, för jag tycker att det är kul! Det har ju hänt en hel del!
 
Det allra roligaste som har hänt under hösten är att jag har blivit moster! Hipp, hipp, hurra! En söt och tuff liten systerdotter. Jag är så stolt! Det får bli det första som jag berättar, nu när jag ska ta upp bloggandet igen. Tagga!