...in another castle

På min gata

Kategori: Spel

Sambon visade mig ett roligt reklamjippo häromdagen. Det är för Transformers: Fall of Cybertron. Klicka på bilden så kommer ni till en sida där du kan se transformers slåss på din egen gata. Japp. Så testa och skriv in en address, då kan du få se transformers gå en liten fight hos brorsan, moster, fabror eller hos dig själv. Jag tycker att det är ganska roligt!
 

Österrike: Dagen innan avresa

Kategori: Blandade äventyr

Nope, jag har inte glömt Österrike. Nu berättar jag om sjunde dagen, som också var dagen innnan avresa. Den här dagen var det lite regnigt och vi gjorde en tripp till ett trämuseum. Det påminnde om ett kråkslott.
 
 
Det fanns träsaker överallt! Verkligen ÖVERALLT! Nästan för mycket, ögonen blev väldigt mätta. Men det fanns mycket festliga saker.
 
 
Överblick på trädgården från trottoaren.
 
 
Som jag förstod det var mycket av träsakerna gjorda av museets ägare men han har även samlat ihop en del, och han bor också i huset. Här har vi ett dragspel.
 
 
Han verkar ha samlat på sig en hel del gamla verktyg...
 
 
Den här tyckte jag var rätt kul.
 
 
Men den här var nog min favorit på hela museet, trädgubben. Charmig, mysig. Jag vill också ha en trädgubbe i min trädgård i framtiden!
 
 
Den här lyktan tyckte jag också om.
 
 
Och visst vore det lite häftigt med en sådan här dörr?
 
 
Lite träkonst...
 
 
Det här är ägarens dotter... eller ja, inte bokstavligen. Den föreställer ägarens dotter.
 
 
På kvällen åt vi ute på Hotel Tirolerhof.
 
 
Maten var jättegod och till efterrätt fick vi sånt här festligt. Sambons...
 
 
...och min.
 
En fin sista dag och kväll i Oberau.
 

Härligt höstgult

Kategori: Stil

Jag älskar höstfärger, så varför inte ta på sig en gul kappa till dess ära. Våga färg med kappor, tycker jag, och här föreslår jag en outfit.
 
 
Dessa skor köpte jag för 25 kr på Returbutiken för ett par veckor sedan. Slit och släng-skor, inte superbra kvalité, men de duger!
 
Söta dalahästar i svartmålat trä.
 
Kappa - Myrorna 2012, Sjal - Myrorna 2012, Solglasögon - Åhléns 2012, Bälte - Röda Korset 2012, Skor - Returbutiken 2012, Dalahäst-örhängen - Födelsedagspresent från bror och svägerska 2011.