...in another castle

Min älskling, du är som en ros

Kategori: Saker jag gillar

Det kanske är en kliché, men en av mina absoluta favoritblommor är rosen. Den är vacker och skön samtidigt som den sticks och kan göra ont. Den består av flera lager, och den är fortfarande vacker när den har torkat ut.
 
Ungefär som ett människoliv.   
 

Yay!

Kategori: Konst och kludd

Jag hade en bra och glad dag igår trots det tråkiga vädret. Allra gladast blev jag över beskedet att jag får vara med i Konst i Kvarn i sommar igen! Det ser jag fram emot. Jag kommer att dela rum med mamma, det är också roligt!
 
 

Hellooooooo

Kategori: Allmänt

Hejsan! Jag har inget internet! I fredags sabbades nätet. Vår granne och bekant har inte heller något internet, och vi har inte samma leverantör så det är något fel med huset. Kanske har det någonting att göra med de som jobbade med någon elektroniklåda på huset i fredags, grannen såg dem. På ett sätt är det ganska skönt att vara utan internet, men det finns två problem. Ett är att jag har missat ett par ganska viktiga mail men det är inte en katastrof. Det andra problemet är att vi inte kan använda Netflix och se på Buffy! Buhhuuuuu!
 
Jag sitter på universitetet nu och har lånat en dator. Jag ska jobba med lite skolarbete och passar på att bruka internet samtidigt.