...in another castle

Jag har ett behov

Kategori: Allmänt

Jag behöver bloggar! Jag har tröttnat lite grann på de jag har läst hittills. De sista månaderna har jag knappt läst något alls. De bloggare som jag har följt är jätteduktiga och har jättefina bloggar, men jag har tröttnat. Jag skulle vilja ha lite fler alternativa bloggar, men jag vet inte var jag ska börja leta. Om någon har ett tips, säg gärna till!
 
Jag gillar att läsa om bland annat spel, film, konst och design, mode och stil, inredning, böcker, musik. Ja, sånt som jag själv brukar blogga om.

Kosmos

Kategori: Musik

Ändå har jag fåfänga funderingar på hur jag ska bli den som jag vill va'

Mer musik!

Kategori: Musik

Musik fortsätter att strömma in i lägenheten i LP-form. För några veckor sedan köpte jag dessa två på Myrorna. Jag hade ärligt talat inte sett Närkontakt av tredje graden, så vi tog och såg den nu när vi har soundtracket på LP. BRA FILM! Trots att den varit känd så länge har den aldrig spoilats för mig, vilket var bra för det blev riktigt spännande. Earth, Wind & Fire, inga av de största hitsen, men jag kunde inte lämna den där i backen.
 
 
Jag köpte även två CD-skivor, och nöjdast är jag klart över Lenni-Kalle Taipale Trio. Det är en skiva som jag lyssnat mycket på via dator, den är riktigt bra. Smakprov här! Bo Kaspers Orkester fick också följa med mig hem.