...in another castle

Mer LP till folket!

Kategori: Musik

När vi var och köpte soffbordet på Returbutiken köpte jag sex LP-skivor också. Det var fortfarande 6 st skivor för 10 kr (som i slutändan blev 8 kr på grund av studentrabatt). Det var inte riktigt lika spännande skivor som förra gången, men jag är ändå ganska nöjd. King's College Choir, Beethoven Klavierkonzert No5, Ragtime Classics, Claude Debussy, Music For Swinging Dancers och Rhapsody in Rock.  
 

Förnyelse

Kategori: Hem och sånt

På mindre än en vecka har vårt vardagsrum genomgått en liten omvandling! Vi har funderat ett tag på att byta ut vår TV-bänk, en Expedit från IKEA, till något annat. Förra tisdagen besökte vi sambons bror och hans sambo, och det visade sig att de skulle sälja sin TV-bänk. Vi kände att den skulle funka bra utifrån våra behov, så vi slog till! Expediten blev såld och fraktades bort under helgen, och sambon hämtade hit den nya. Vi har inte hunnit ställa upp TV:n än, men såhär fin är den.
 
 
Och det slutar inte där. Vi har haft ett tillfälligt soffbord, ett Lack-bord från IKEA, i samma brunsvarta färg som Expediten. Vi köpte den via Blocket för 50 kr, den var sliten och ful, det var bara tänkt som något tillfälligt men det har inte blivit att vi har hittat något nytt. Förrän nu. I fredags satt jag och tittade på Returbutikens hemsida och såg ett intressant soffbord. Igår åkte vi ut och köpte det. 200 kr, men jag fick studentrabatt så det blev 160 kr. Och den går jättebra ihop med TV-bänken. Så hux flux, så var vardagsrummet uppiffat! För stunden har alla våra spel och filmer invarderat golvet i en del av rummet, så jag visar ingen översiktlig bild just nu.
 
 
Vi är så nöjda!
 

Giraffe

Kategori: Musik

 
It's easy to be angry at something
that you don't understand
And people tend to be stubborn with where they stand