...in another castle

Jisses...

Kategori: Allmänt

...vilket slut jag fick på rapporten. Som vanligt måste jag superstressa under de sista timmarna innan deadline, och fantastiskt nog lyckades jag också spilla saft över min lilla laptop! De sista tjugo minuterna innan deadline satt jag och grät över hur tangentbordet gradvis blev segare samtidigt som jag pillade med lite sista finlir med rapporten, som egentligen inte blev riktigt klar men jag tycker att det är viktigt att hålla deadline. Min stackars dator, den var ju inte så gammal! Ilandsproblem... Kanske kom tårarna också över kroppens utmattning, jag har idag levt på frukost och utöver det lite godis, chips och saft. Hade inte riktigt tid att tänka på lunch. In med rapporten 17:00, sedan packa ihop lite saker för jag skulle åka hem till byn (är där nu). Jag har varit halvförkyld på slutet också vilket gjorde att när jag skulle snyta bort grinsnoret började jag blöda näsblod också! Kaotiskt slut på rapportdagen.
 
Men nu sitter jag hemma i byn, ska få äta grillat, busar med min lilla vackra systerdotter som knappt kan sitta still längre nu när hon kryper så lätt och kan sitta själv, och ska njuta av familjen i ett par dagar. Bara att se det lilla grynet skratta och le gör att man glömmer allt annat som tynger för stunden.

Pluggstress

Kategori: Allmänt

Hej på er! På fredag har jag en deadline på en rapport, så jag känner mig inte särskilt rolig och blogginspirationen tryter.
 
Däremot ser jag mycket fram emot att min syster med familj kommer upp till Västerbotten i helgen! En bra belöning på en stressig arbetsvecka! 
 
På grund av båda ovanstående punkter är det mycket troligt att det är tyst på bloggen ett par dagar eller så, jag storfokuserar på rapporten nu och i helgen har jag kanske inte tiden till att blogga. Vi får se.
 
Kram!
 

Koji Kondo-bus

Kategori: Spel

Sambon visade mig en rolig sak som jag hade missat. The Legend of Zelda - Skyward Sword har en hemlighet i sitt musiktema. Om man lyssnar på den baklänges uppenbarar sig en annan episk Zelda-komposition. Först, den rättvända versionen, sen, den som är baklänges...
 
 
 
Vad hör mitt öra? Zelda's Lullaby! Läckert, Koji Kondo!