...in another castle

Dress-up!

Kategori: Spel

Lagom till Halloween håller jag på att spela Costume Quest! Sambon spelade det för ett par år sedan, och jag tänkte då att: "Det måste jag spela nästa Halloween!" Jag ville nämligen spela det i samma årstid som det utspelar sig. Dock har jag glömt bort att spela det åren efter, men nu äntligen kör jag! Hittills är spelet bra, härlig och charmig karaktär på det!
 
Lånat bilden från vgblogger.com, vars recension jag inte har läst så jag har ingen aning om vad som står i den, jag lånade bara bilden...

Men ändå...

Kategori: Allmänt, Tankar

Någon gång rycks mattan under fötterna bort. Ibland kan det till och med vara självförvållat, jag menar att man själv såg till att det hände. Och det kan vara tufft. Ovisshet och osäkerhet är tunga bördor att bära ibland. Trots det kan det vara bra att det händer. Att falla omkull kan göra att man vaknar upp, en hård smäll som agerar väckarklocka. Så känns det i alla fall nu. Mattan rycktes bort, jag föll i golvet med en smärtsam duns, men det slutade ändå bra. Och förhoppningsvis leder det till något bättre. Att värna och ta hand om det man håller kärt, däribland mig själv, ja, absolut mig själv. Det var skrämmande, men en period som har varit otrygg och ur balans har förändrats till det som en gång var, kanske till och med till något bättre än det som en gång var. Det är bara tiden som kan ge svar på det.
 
Vad det var som hände tänker jag inte berätta här på bloggen. Inte nu, förmodligen aldrig. Det som hände involverar inte bara mig, så därför anser jag inte att jag har rätt att skriva om det här.
 
Men det känns bra nu.

Kollsnurr

Kategori: Miljö och Hälsa, Stil

Alltså, jag blir alldeles snurrig! Jag försöker att bli mer medveten om vilka ämnen som finns i mina skönhetsprodukter och att hålla utkik efter skadligt innehåll, men det är svårt! Jag tänker att jag ska ta små steg i taget, lära mig några ämnen eftersom och börja undvika dem, och jag tror att det är en bra plan för annars skulle jag bli knäpp! Jag köpte en ny röd läppenna och en svart kajal igår från Isadora, men jag funderar nu på att lämna tillbaka i alla fall läppennan och försöka hitta något bättre. Den innehåller bland annat propylparaben
 
Saker som jag vill få lite bättre koll på just nu; vilka är de skadligaste ämnena som man bör undvika? Vad finns det för bra produkter som inte innehåller skadliga ämnen för miljö och hälsa? Någonstans måste man börja, jag har ganska liten koll nu, men jag är i startskedet.
 
I och med det här inlägget lägger jag till kategorin "Miljö och Hälsa".