...in another castle

Dyr dröm

Kategori: Spel, Stil

Något som jag inte skulle tacka nej till är en Spirithood. Jag tycker att de är så coola! Men de är dyra, jag tycker att det känns lite skadligt att lägga en tusenlapp på en mössa. Jag skulle vilja ha en, men jag tror att det stannar vid dröm.
 
 
En gråvarg eller en rödvarg skulle jag vilja ha. Och förresten kan jag inte låta bli att påpeka att deras logo påminner väldigt mycket om en symbol i The Legend of Zelda, med en fågel och gudamakten Triforce. Jag har en bild längre ner...
 
 
Visst är det ganska likt om man tar bort Triforce?
 
 
Bilder lånade från Spirithoods hemsida och här.
 

Skål!

Kategori: Film/serier, Hem och sånt

Och apropå Coco Avant Chanel, jag kommer den närmaste tiden att handla nya grejer till lägenheten, bland annat glas och porslin. Även om det inte är så ofta som jag dricker champagne så insåg jag när jag tittade på filmen häromdagen att jag vill ha sådana där vida champagneglas istället för avlånga nu när jag skaffa nytt. Jag tycker att det är väldigt snyggt med sådana champagneglas. Längre ner har jag ett exempel från Strömshagas hemsida, ett sådant glas skulle jag inte tacka nej till!
 
Bilder lånade från här och Strömshagas hemsida.

Inspirerande film

Kategori: Film/serier

En film som jag tycker om är Coco Avant Chanel, på svenska Coco livet för Chanel. I huvudrollen som Coco har vi Audrey Tautou som förmodligen är mest känd som Amélie i Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, en fantastisk film. Coco Avant Chanel kretsar kring Coco Chanels liv innan hon blev känd, och kring hennes romans med Boy Capel. Jag tycker hur de porträtterar deras kärlek är väldigt härlig, oavsett om det var så på riktigt eller inte. Det är en väldigt fint porträtt. Och jag tycker att det är intressant och se Coco's process till att bli självständig. Anne Fontaine, regissören, har gjort ett bra jobb.   
 
 
 
Lånade bilder från här och här.