...in another castle

Andra spelet klart!

Kategori: Spel

För drygt en vecka sedan fick jag hem mitt senaste spelinköp. Jag köpte ett begagnat spel från Retrospelbutiken, The Legend of Zelda - The Minish Cap, från 2004 till Gameboy Advance. Jag spelade igenom det på min Nintendo DS, den kan spela gamla kassetter. Jag har ju en liten plan som går ut på att spela igenom alla The Legend of Zelda-spelen det här året. Det är väl tveksamt om jag verkligen hinner det, men vi får se. Det här blev andra spelet i år, och om jag ska följa Zelda-spelens tidsordning blir det Ocarina of Time som nästa spel. Egentligen kommer Four Swords enligt tidsordningen efter The Minish Cap, men det är ett multiplayerspel så jag skippar det. Någon gång skulle det vara roligt att testa det, men det får bli ett sidoprojekt.
 
The Legend of Zelda - Ocarina of Time är min lilla älskling när det kommer till spel. Det var första spelupplevelsen jag hade som skulle göra mig till en nörd. Jag älskar det spelet och har redan spelat igenom det ett par gånger. Det ska bli kul att spela det igen. 
 
 
 
 
 
 

Sneak peek

Kategori: Konst och kludd, Stil

Någon som undrat hur jag skulle se ut med svårt långt hår? Tja, kanske något i stil som det här. Jag har införskaffat en peruk från Lockshop Wigs. Vad jag ska använda den till är jag inte helt säker på, förmodligen mest för kreativt arbete. Jag behöver införskaffa en perukborste och ett ställ så jag kan ta hand om peruken ordentligt, just nu är den rätt rufsig, och så funderar jag på att klippa en rak lugg på den. Men jag ville ändå visa den redan nu.
 
 
 

Hälsosamma förhållanden

Kategori: Allmänt, Tankar

Jag satt idag med min frukost och tittade på morgonnyheterna i SVT och blev snart upprörd. Ikväll på Uppdrag Granskning ska det handla om Hälsans förskola och deras neddragningar i budget som drabbar barnen. Barnen som går i en förskola som har hälsa genom kost och rörelse som policy får knappt i sig ordentlig mat. Samtidigt som förskolan som företag ska expandera, målet som sattes 2010 var att ha utökat verksamheten till 50 förskolor 2015. Det är det jag har uppfattat utan att ha sett programmet än. Jag blir så förbannad! Det är precis det här jag fruktar när skolor blir företag som eftersträvar vinst och expandering.
 
Jag vet vilket program som jag kommer att titta på ikväll.