...in another castle

Jag flyttar ut från mitt slott.

Kategori: Allmänt, Blandade äventyr, Konst och kludd, Litteratur

Saker förändras och utvecklas genom hela livet. Likt att ett långt och underbart kärleksförhållande kan ta slut och det är dags att gå vidare, så kan det även ske med andra ting. Som med den här bloggen.
 
Jag har känt ett tag att jag tappat inspirationen för den här bloggen. Det finns inget intresse över att vardags- och livstilsblogga längre. Det känns spretigt och förvirrat. Ärligt talat har jag haft svårt att avsluta bloggen för jag tycker om namnet så mycket (!). Men nu är det dags. Jag tycker att bloggen är för yvig, jag har så många intressen, och nu jag vill smalna av och fokusera. Därför har jag startat en ny blogg, som bara handlar om bildkonst och skönlitteratur. Det kommer att vara en mer sparsmakad blogg, inga långa texter. Oftast blir det bara information om verken jag lägger upp, om de är mina eller någon annans, vilken teknik som användes och när de gjordes. Inget vardagssnack, ingen heminredning, inget pyssel och så. Bara konst, och lite skönlitteratur, texter och dikter som jag tycker om eller gjort. 
 
Det är dags att gå vidare nu. Namnet "...in another castle" lämnar jag, jag ville ha en blogg som jag kan presentera som en del av min konstpersonlighet och jag ville inte ha en tv-spelsreferens som bloggtitel.
 
>>>  Min nya blogg heter geckocat.wordpress.com  <<<
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Magnus säger:
  2014-05-14 | 20:09:04

  Spännande med ny blogg!
  Kommer att sakna den här lite grann ändå tror jag..

  Svar: Ja, det kommer jag också att göra. Vem vet, den kanske får ett revival någon gång, men inte är det nu i alla fall. ;)
  Katten

 • Magnus säger:
  2014-05-14 | 20:13:16

  Snyggt blev det också på nya stället!

  Svar: Thnx! :)
  Katten

 • Ulla säger:
  2014-05-16 | 17:42:57

  Jag tycker att din blogg har varit fin och intressant att läsa. Men visst är det roligt med förändringar.

  Svar: Tack. Det kan vara nödvändigt med förändringar ibland. Vi får se, kanske kommer lusten tillbaka till inanothercastle.blogg.se, men inte just nu. :)
  Katten

Kommentera inlägget här: