...in another castle

Västerbottensfunk!

Kategori: Musik

Senaste helgens största händelse för mig var Whiskers releasefest på Lokal. De hade release för sin EP som heter Västerbottensfunk. De gästades först av Johan Airijoki (Laservågen, Väärt) som gjorde en superb spelning, senare var det dags för huvudpersonerna själva. Och så det svängde! Det var ballt! Publiken var väldigt engagerad och bandet såg ut att ha superkul! Det var en riktigt bra spelning.
 
Om man vill ha en EP för 50 kronor kan man maila info@whisker.se!
Här nedan får ni ett smakprov!
 

Varde ljus!

Kategori: Hem och sånt

I vårt badrum sitter två skruvar som gör ingen nytta. De har alltid varit där, i alla fall i vår lägenhetsepok, men vi har inte använt dem till någonting. Killarna som bodde här innan hade en hylla men den tog de med sig. Ganska tidigt slog det mig att man skulle kunna nyttja hålen till ljuslyktor, men jag har aldrig gjort slag i saken.
 
I lördags var jag på Myrorna och då hittade jag två matchande ljushållare som jag tänkte skulle passa bra! Så de köpte jag och nu sitter de på väggen med olivgröna blockljus. Riktigt mysigt när man tar sig ett bad, vilket jag har gjort ikväll!
 
 

Utforskar

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och försöker vänja mig vid min nya dator! Köpte en liten laptop häromdagen. Det är första datorn som jag köpt faktiskt! Innan jag flyttade hemifrån har jag använt föräldrarnas dator och den datorn som jag använt här i lägenheten är sambons. Så det här är min första egna dator. Men nu ska jag inte utforska särskilt mycket till, jag har en hel del att läsa till imorgon. Nattinatt!