...in another castle

Lite som hänt...

Kategori: Blandade äventyr, Hem och sånt, Konst och kludd, Spel

Jag har inte bloggat på ett tag. Jag vet inte hur andra som bloggar känner, men direkt jag kommer av mig med att blogga det svårare att hålla igång det. Och nästan direkt som jag kommer igång igen brukar det bli lättare att blogga. Lustigt...
 
Hur som haver, den senaste veckans viktiga händelser har bestått i det här. Midsommarafton firade vi tillsammans med sambons mamma, hennes partner och deras granne. Det var jättetrevligt med god mat och dryck! Det kändes avslappnat och skönt. Jag och sambon tog en midnattspromenad, och då hann vi se både en bäver och klappa en groda.
 
På midsommardagen åkte vi tillbaka till Umeå och på kvällen kom två kompisar förbi och spelade Arkham Horror tillsammans med oss. Det är ett spel som tar tid! Men vi vann mot ondskan till slut (i det här spelet samarbetar spelarna och det är inte alltid säkert att man vinner)! Det var trevligt.
 
I tisdags åkte jag hem till byn, lyssnade på körsång vid kvarnen och hann titta en vända på den veckans utställning på Konst i Kvarn. Under de två följande dagarna hjälpte jag till hemma med att måla lekstugan och städa i garaget. Det är roligt att hjälpa till hemma, mamma och pappa har gett mig så mycket. Jag åkte tillbaka till Umeå igår, fredag.
 
Jag har också hunnit med att bråka med ett bolag som inte hållit vad de lovat. Jag tänker inte gå in i några detaljer, men vill säga att har man bara lite koll och envishet kan man vinna, vilket vi gjorde.
 
Nu ska vi ha en trevlig helg, allihopa!
 

Birthday present!

Kategori: Blandade äventyr, Konst och kludd, Musik

Nu har jag fått min födelsedagspresent från sambon! Det tog lite tid för den att komma fram. Jag misstänkte lite att det förmodligen inte var en vanlig present som går att få tag på inom Sverige, att det kanske var något klurigt. Men av någon anledning tänkte jag aldrig tanken!
 
Jag fick två skivor med Steam Powered Giraffe och deras DVD!!

Happy, happy, happy, happy...
 
 
Jag ser fram emot att titta närmare på Bunny Bennetts illustrationer i textehäftet, Bunny är Rabbit i SPG och är vass på att teckna.
 
Sambon ska bjuda mig på bio också, myyyys.

My birthday, 2!!

Kategori: Blandade äventyr

Som jag har nämnt hade jag en bra födelsedagsHELG. På lördagen, födelsedag med firande tillsammans med familjerna. På söndagen körde vi öppet hus för vänner. Det lustiga var att alla kom nästan samtidigt! Så det blev fullt i köket även denna dag. Jag fick några fina presenter då också, lite pysselmaterial (min vän ska lära mig makramé), choklad och så den här fina lilla växten. Den får sitta i en kruka som jag köpte av ett par vänner till familjen när de hade flyttloppis förra sommaren.
 
Jag hade en jättetrevlig kväll och är så glad över att jag har så fina vänner!